ФК БАЛКАН1929 СПЕЧЕЛИ КУПАТА НА АМАТЬОРСКАТА ЛИКА 2018/2019

ФК Балкан

Отбора на Балкан 1929 спечели купата на АФЛ. Днес на стадион “Ивайло” във Велико Търново, футболистите на Балкан по категоричен начин победиха отбора на Суворово с 3:1. Това беше един хубав завършек на тежкия сезон и чудесен подарък за честванията на 90-години футбол в Ботевград.

Футболистите на Иван Редовски още в седмата минута поведоха в резултата, след точно реализирана дузпа. Автор на гола беше Кристиян Ковачев. До края на полувремето до нови голове не се стигна.

Още в началните минути на второто полувреме Суворово стигнаха до изравнителен гол. Но радостта им беше твърде кратка, като Балкан отново поведе в резултата с гол на Мартин Вълчинов. До края на мача Суворово натиснаха зелените, но ботевградчани умело играеха на контра атака и в 89-тата минута решиха всичко с трети гол. Краен резултат 3:1.

Вашият коментар

Next Post

БАЛКАН 1929 С ПОБЕДА В ПОСЛЕДНИЯТ КРЪГ

В деня на честването на 90-годишния юбилей футболният отбор на Балкан спечели последния си мач в първенството на Югозападната трета лига. Той се наложи като домакин над третия в класирането Вихрен Сандански с 2-1. И в крайното класиране е на 13-то място с 38 точки от 10 победи, 8 равенства […]
error: Content is protected !!