Децата на Балкан на коледния турнир на ОС на БФС в Драгоман

ФК Балкан

Той бе организиран от Областния съвет на БФС – София и „Спортна зала Драгоман“. Участие в надпреварата взеха 6 отбора разделени и в две групи.

В група А участие взеха домакините от ФК „Драгоман”, „Балкан” Ботевград и „Спортист” Своге. Битката бе изключително завързана и в крайна сметка и трите отбори записаха по една победа и класирането се определи от головата разлика. Първото място зае „Спортист”, второто „Драгоман”, а Балкан” остана трети и отпадна от по-нататъчно участие.

Драгоман – Балкан Ботевград 1:2
Балкан Ботевград – Спортист Своге 0:2
Спортист Своге – Драгоман 0:1

Финала противопостави „Сливнишки герой” и „Спортист” Своге. През целия мач с една идея по-добри бяха футболистите от Сливница, които в крайна сметка победиха с 2:0 и спечелиха първото място.

От Областния съвет на БФС – София бяха осигурили купи, статуетки, топки и екипи за заелите призовите места.

Вашият коментар

Next Post

Честито Рождество Христово!

Екипът на FK Balkan1929.eu честити на своите читатели Рождество Христово! Пожелаваме ви много любов, здраве, късмет, успехи в професионален план, спокойствие и радости в личен план, както и неспиращи поводи за усмивки. На светлия празник нека всички прекараме ползотворно времето с безценните ни хора и освен подаръци, да си пожелаем нещо, защото […]

МОЖЕ ДА СТЕ ПРОПУСНАЛИ

error: Content is protected !!